Tajna je otkrivena: Ovako nastaju zvukovi čudovišta u seriji The Last of Us - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tajna je otkrivena: Ovako nastaju zvukovi čudovišta u seriji The Last of Us

Objavljeni su snimci glumaca koji daju glasove “klikerima” (zombi čudovištima) u hit seriji The Last of Us i vrlo brzo su postali viralni.

Otkriveno je da su glumci stvarali zvukove zombi čudovišta u seriji, a ljudi su oduševljeni jer su mnogi mislili da su zvukovi stvoreni pomoću tehnologije.

Čim je serija počela sa emitovanjem na HBO Max-u, gledaoci su bili oduševljeni, a posebno su ih oduševila čudovišta. Kreatori su najavili da bi u drugoj sezoni moglo biti više različitih čudovišta. Ovo je video iza kulisa koji je pokazuje kako nastaju zvukovi. Oduševio je mnoge i skupio milione pregleda.

Prva sezona serije završila se prošlog vikenda nakon devet epizoda, a gledaoci su zadovoljni radom kreatora. Serija je, inače, snimljena prema istoimenoj video-igri.

HBO-ova serija srušila je i vlastiti rekord gledanosti. Finale serije gledalo je 8,2 miliona ljudi, a rezultat je još impresivniji ako uzmemo u obzir da je objavljeno u vreme televizijskog prenosa ovogodišnje dodele Oscara. Time je serija gotovo udvostručila broj gledaoca premijerne epizode, koju je gledalo 4,7 miliona ljudi.

Danas objavljeno

Jednima seljaci, drugima carevi: Pojavio se snimak iz GSP-a koji nikog ne ostavlja ravnodušnim

Vanja A

Naučnici stvorili miševe od dva biološka oca

Vanja A

Kraj saradnje Bijonse i Adidasa: Jedan potez muzičke dive izazvao nezadovoljstvo sportskog brenda

Vanja A

Ostavite komentar