28. Maja 2023.

Tajna izgleda glumice Milice Milše

Glumica Milica Milša uverena je da lepota dolazi iznutra, voli da pravi kreme i losione za telo, a kad joj suprug nije tu, stavi nekoliko kapi njegovog parfema

Milica Milša smatra da jedna lepa žena treba da bude prirodna i svoja, da je prava lepota jedino ona koja proizilazi iz unutrašnje lepote, sve svoje kozmetičke proizvode pravi sama, a suprugu Žarku voli da ukrade par kapi njegovog parfema. Tajna izgleda glumice Milice Milše krije se utome što sama pravi svoje kreme za lice i telo. 

 

– Pravim i pilinge, losione, dezodoranse. Ne samo da su sastojci prirodni, već su i jestivi. Uživam u tome, usavršavam se, eksperimentišem. Naravno idem i u kozmetički salon i uživam u raznim opuštajućim tretmanima mojih kozmetičarki iz salona ’’Be You’’.

Gumica je uverena da je lepota potpuno nebitna kategorija, površna i precenjena. Tvrdi da joj je u životu mnogo više pomogla ljubaznost, te da je prava lepota zapravo ona koja dolazi iz unutrašnje lepote, a da je sve ostalo samo maska bez sadržaja.

– Kada moj suprug Žarko nije kod kuće, ukradem malo njegovog parfema. Tako imam osećaj da je uz mene. A što se njega tiče, nisam primetila da mi nedostaje bilo šta od kozmetike.

Foto:Dalibor Danilović

Gloria.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare