System Shock Remake odložen po poslednji put, sada izlazi u maju - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

System Shock Remake odložen po poslednji put, sada izlazi u maju

SHARE TWEET SHARE EMAIL 0 Comments
Sa najavom od pre skoro 8 godina, Nightdive Studios radi na rimejku klasičnog cyberpunk naslova System Shock iz 1994. godine.

Razvoj nije bio najglatkiji, s tim što je naslov odlagan više puta tokom godina. Uoči planiranog izdanja igre u martu, tim je sada ponovo odložio System Shock, i nadamo se poslednji put.

Objavljujući na svojoj Steam stranici, Nightdive Studios je zvanično otkrio novi datum izlaska, rekavši „HAKERI! Čekanje je (skoro) završeno. PC izdanje Sistem Shocka – potpunog rimejka revolucionarnog originala iz 1994. – biće objavljeno 30. maja ove godine. Nadali smo se da ćemo igru izbaciti na tržište do kraja marta, ali se ispostavilo da je to van našeg domašaja; mi smo ipak samo ljudi (za razliku od Šodana!).“

Malo se zabavljajući, tim je uključio ‘prenos’ od gore pomenutog Shodana koji kaže: “To sam ja, SHODAN, sveznajući, svemoćni AI kojeg ste tako glupo pokušavali da uništite. Ali ne bojte se, vratiću se strašniji nego ikad. Mislio si da možeš da me pobediš, ali si pogrešio. 30. maja ćete se suočiti sa posledicama svojih postupaka, dok se ponovo krećete izdajničkim dubinama stanice Citadel.”

Originalni System Shock iz 1994. bio je popularan naslov za svoje vreme i sa impresivnim sim žanrom koji je uglavnom pao na stranu u narednim decenijama, nadamo se da će predstojeći rimejk uspeti da uhvati ne samo atmosferu prve igre, već i njeno slobodno i kreativno igranje. Ne moramo dugo da čekamo da bismo saznali – osim za igrače na konzolama koji će, nažalost, pošto će prema Nightdive-u ove verzije biti objavljene „u dogledno vreme“.

Play.co.rs

Danas objavljeno

WhatsApp radi na funkciji editovanja poruka

Zeljka

Stiže novi način punjenja telefona, evo kojom brzinom dobijamo punu bateriju

Zeljka

Konačno je stigao: Pogledajte gejmplej za novu Legend of Zelda igru

Zeljka

Ostavite komentar