6. Oktobra 2023.

Svi još uvek pričaju o Aleksandri Prijović – na red došao i njen sako

Aleksandra Prijović nedavno je održala tri spektakularna koncerta u beogradskoj Areni, a sudeći prema poslednjim prognozama, ovo nije kraj. Pevačica je zakazala koncerte i u regionu, te će publika imati prilike da je sluša i u Hrvatskoj.

O koncertima koje je održala u beogradskoj Areni još uvek se priča – posebno o njenim odevnim kombinacijama koje su oduševile sve prisutne na događaju. Ona je za tri koncerta birala atraktivne komade garderobe, a nama je za oko zapalo crno odelo koje potpisuje modna kuća Alexander McQueen.

Reč je o elegantnom crnom odelu, čiji je gornji deo, odnosno, sako najupečatljiviji deo ove kombinacije.
Sako ima proreze u predelu struka koji otkrivaju vitku Aleksandrinu liniju, a ukrašen je i nizom svetlucavih, srebrnih kristala, šljokica i resa. Ovaj komad takođe delimično otkriva leđa i zaista je reč o specifičnom, glam komadu koji je idealan za scenu. Koliko je ekskluzivan najbolje govori činjenica da košta neverovatnih 17. 500 dolara!

Istu ovu kreaciju u februaru ove godine na Filmskom festivalu u Berlinu nosila je i jedna od trenutno najpopularnijih mladih glumica Sidni Svini.

Sada se postavlja pitanje, ko je najbolje izneo ovu eleganciju?

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare