12. Aprila 2023.

Svi detalji tajne veze Ognjena Amidžića i Mine

Naime, Mina je od njega mlađa skoro 20 godina, a vezu su, kako prenose beogradski mediji, započeli još u avgustu prošle godine i krili su je sve do sada.

“Njih dvoje su upoznali zajednički prijatelji još ranije i u početku su bili samo poznanici. Međutim, kad se on razveo od svoje supruge Danijele Dimitrovske, počeli su intenzivnije da se druže, te su ubrzo shvatili da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Kako su se sve kockice brzo poklopile, Ognjen je Mini posle samo nekoliko nedelja od početka njihovog zabavljanja ponudio da mu se pridruži u novoj sezoni njegove emisije “Amidži šou” i da vodi jedan segment ove popularne emisije. Novosađanka je to odmah oduševljeno prihvatila pošto tada nigde nije radila, pa je vatreno krštenje imala u prvoj emisiji nove sezone u septembru, kad je Amidžić ugostio Aleksandru Prijović, Mirku Vasiljević, Bojana iz Leksington benda i Milana Vasića”, započinje izvor.

“Njihov dogovor od početka veze je bio da nikome ne govore da su nešto više od prijatelja i kolega koji rade na zajedničkom projektu. Oni su se tako i ponašali sve vreme, te su bili krajnje profesionalni na snimanjima i niko ništa nije posumnjao. Ipak, kako se ljubav, kao i bolest, ne može sakriti, polako su počeli da se opuštaju i ponašaju slobodnije nego inače, pa je i do medija došla informacija da su njih dvoje u emotivnoj vezi kad su primećeni zajedno na jednoj benzinskoj pumpi”, navodi izvor za “Kurir”.

Podsjetimo, Mina je rodom iz Novog Sada, a spekuliše se da se voditeljka već uselila kod Amidžića, a da par navodno izbjegava restorane po Beogradu kako ne bi bili izloženi radoznalim pogledima. Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare