26. Septembra 2023.

Sve za lajkove: Lamborghini se “zakucao” u Toyotu tokom ulične trke

Nije strano da influenseri pokušavaju da iznenade publiku dosad neviđenim potezima, ali na taj način nekad mogu ozbiljno da ugroze i sebe, i druge.

To se desilo sa jednim vozačem Lamborghinija, koji se, u želji da pobedi suparnika u ilegalnoj trci, “zakucao” u Toyotu Prius, što je i zabeleženo na video-snimku.

Prema informacijama policije iz Kalifornije, u pitanju je bila ulična trka u kojoj su vozači hteli da vide čiji Lamborghini Huracan ide brže, ali sve se završilo tako što je jedan od njih dvojice završio prvo u bolnici, a zatim i u zatvoru, prenosi CarScoops.

Na snimku se vidi kako oba Huracana ubrzavaju, a zatim kako jedan prosto gubi kontrolu, uprkos tome što ide pravo (ili se bar trudi).

Fotografije i snimci sa lica mesta pokazuju znatna oštećenja – prednji deo Lamborghinija je potpuo smrskan, a ni Prius nije prošao mnogo bolje. Vozač drugog Lamborghinija pobegao je sa lica mesta, dok je vozač Toyote prošao sa lakšim povredama.

Vlasti su za lokalni list potvrdile da je osoba koja je završila u zatvoru poznati influener Ostin Harmon, i njega u novembru čeka suđenje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare