25. Maja 2023.

Sve što znamo o Motorola Razr 40 Ultra telefonu na preklop

Glasine već neko vreme upućuju na to da bi Motorola uskoro mogla da predstavi novu generaciju svog novog telefona sa savitljivim ekranom koji će biti nazvan Motorola Razr 40 Ultra, a i sama kompanija je to potvrdila kroz kratak video na Twitter mreži. Evo šta za sada znamo od informacija koje su se pojavljivale na različitim sajtovima i društvenim mrežama.

Dizajnerski Razr 40 Ultra ne odstupa od izgleda koji je Motorola predstavila sa prvim modelom iz 2019. godine. Međutim, ono što bi ovaj telefon trebalo da izdvoji jeste veliki spoljni pOLED ekran, verovatno dijagonale biti preko 3,26 inča, sa 1066×1056 pikslea. Po onome što smo videli, to znači da će prekrivati gotovo celu prednju stranu telefona. Veće dimenzije znači da ćete stvari kao što su odgovaranje na poruke i pisanje mejlova biti moguće i kada je telefon preklopljen.

Savitljivi pOLED ekran će se rasklapati do 6,9 inča, a očekujemo FHD+ panel 2640×1080 piksela sa osvežavanjem od 120 Hz, u skladu sa konkurentskim modelima. Što se kamera tiče, pominju se glavna od 32 MP i 12 MP selfi na unutrašnjem ekranu. Nagađa se da će baterija imati 3.800 mAh, a dual SIM podrška je hibridnog tipa sa nano SIM i eSIM opcijama.

Još jedna pretpostavka, za koju ćemo morati da sačekamo još sedam dana je cena. Pretpostavlja se da će Motorola ovde nastupiti agresivno i da će cena biti malo preko 1.000 USD, kako bi ostala konkurentna na tržištu na kojem se bitka ozbiljno zahuktava.

Motorola-Razr+

U međuvremenu Evan Blass, čuveni insajder je na svom profilu objavio promo video za novi Motorola Razr 40 Ultra telefon koji možete pogledati ispod.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare