24. Maja 2024.

Sve je spremno: Na Gradskom olimpijskom bazenu za vikend „Banja Luka open 2024“

U našem gradu, na Gradskom olimpijskom bazenu, 25. i 26. maja biće održan veliki međunarodni plivački miting „Banja Luka open 2024“.

-Na kvalicikacionom mitingu za Olimpijske igre u Parizu nastupiće 400 takmičara iz osamnaest zemalja čitavog svijeta. Očekuje se učešće velikih plivačkih imena, a zvijezde mitinga su dvostruka olimpijka, meskička zvijezda Lili Ibanez i srbijanski rekorder i finalista sa poslednjeg svjetskog prvenstva Nikola Aćin – poručuju iz Plivačkog kluba „Olimp“ koji su organizatori ovog događaja.

Dodaju kako publiku na takmičenju „Banja Luka open 2024“ očekuje i masters plivanje koje će okupiti 60 plivača iz regiona.

Grad Banja Luka i ove godine podržao je održavanje ovog mitinga.

-Ponosni smo na ovakvu manifestaciju koja je prepoznata u cijelom svijetu. Mi kao Grad možemo da iskoristimo to što u kod nas dolaze takmičari sa svih meridijana, jer smo u prilici da im predstavimo sve naše turističke potencijale – kazala je savjetnica gradonačelnika, Mirna Savić – Banjac.

Gradski olimpijski bazen neće raditi za građanstvo u petak, 24. maja od 12.00 časova, te u subotu i nedelju – 25. i 26. maja cijeli dan.

Ulaz na miting je besplatan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare