27. Marta 2024.

“Sve je moguće kada je ta ekipa u pitanju” Ivana Selakov progovorila o sudskom procesu sa Lukasom

Nakon nekoliko zajedničkih hitova, kolege više nisu dobrim odnosima

Pevačica Ivana Selakov je progovorila o navodima da se sudi sa kolegom Acom Lukasom oko autorskih prava na njihova dva dueta, a u pitanju su numere “Daleko si” i “Omaklo mi se”.

– Ne, ni na kakvom sudu nisam, ali sve je moguće kad je ta ekipa u pitanju. Sud se spominje češće nego vremenska prognoza, ali ne, nema apsolutno nikakvog spora oko autorskih prava. Nema nikakvih spornih autorskih prava što se tiče dueta za Daleko si i Omaklo mi se. Sva prava su od autora Aleksandre Milutinović koja je moja prijateljica sto godina tako da nema tu ništa – istakla je pevačica.

Međutim, ona je istakla da je poslednja zajednička pesma “Svatovi” koju je snimila sa Lukasom sporna.

– Poslednja pesma da, ali je sporna zbog njegovog menadžera. Ali ja imam na papiru dozvolu od autora da to može da se snima. Imam dozvolu da se snimim sama ako hoću, ali naravno da neću. Više je to sve onako, ajde da se piše nešto – rekla je Ivana u emisiji “Divan Show”.

Podsetimo, Ivana je svoju popularnost stekla je pre više od deceniju, a pored brojnih hitova najviše se izdvajaju dueti koje je snimila sa Acom Lukasom – s kojim više ne razgovara.

Pevač Aca Lukas i njegov tim pre nekoliko godina zaratili su Ivanom zbog duetske pesme “Svatovi“, koja je uklonjena sa Jutjuba nakon samo dvadeset četiri sata.

Ivana kaže da joj je žao što je došlo do prekida prijateljstva, ali i saradnje jer je ovo trebao da bude njihov treći duet.

– Nije bilo tužbe, nema tu tužbe. Nismo ni u kakvim odnosima, nažalost. Krivo mi je jer smo imali fenomenalnu saradnju sto godina. Logično je da mi je krivo, ali opet kažem, nije do mene – iskrena je bila Ivana za Blic.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare