9. Juna 2023.

Švarceneger se posvađao sa Džejmsom Kameronom zbog rečenice koja ga je proslavila 

Štaviše, zbog nje se čak i posvađao s rediteljem Džejmsom Kameronom.

U dokumentarnoj Netflixovoj seriji Arnold otkriveno je da te 1984. Švarceneger ne bi izgovorio reči “I'll be back” da nije bilo reditelja.

“Negde usred snimanja se pojavila rečenica ‘I'll be back’. To zapravo nije trebalo da bude neka važna rečenica i nisam ni sanjao da će biti problema. Iz nekog razloga, Arnold je rekao ‘I'll come back'”, ispričao je Kameron.

Reditelj je tada prekinuo snimanje i upozorio glavnog glumca da ne komplikuje, nego da jednostavno kaže “I'll be back”. Ali Švarceneger je tada predložio da kaže “I will be back”. Zahvaljujući Kameronovom oštrom protivljenju, rečenica je ostala ista.

“Kameron me pitao da li sam ja pisac. Rekao sam da nisam, na šta je on odgovorio da onda prestanem da sugerišem kako da piše”, prisetio se slavni snagator, koji danas priznaje da je Kameron bio u pravu.

“To je postala najcitiranija filmska rečenica u istoriji filma. To pokazuje ko je bio u pravu, a ko nije”, dodao je.

U naučno-fantastičnom akcijskom filmu Švarceneger glumi Terminatora, kiborga ubicu iz budućnosti. Nakon prvog Terminatora usledilo je pet nastavaka, a najnoviji, Terminator: Mračna sudbina, objavljen je 2019.

B92.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare