20. Septembra 2023.

Švajcarski mediji: Jang Bojs već pokopao nade za drugo mjesto, u Beogradu pada odluka

Švajcarski mediji već vide da će prvak te zemlje Jang Bojs u Beogradu, protiv Zvezde, igrati meč odluke za treće mesto i ostanak u Evropi na jesen.

Jang Bojs je poražen u 1. kolu Lige šampiona, u grupi G, od Lajpciga i uz igru koju je prikazao ne može ni da sanja o jednom od prva dva mesta.

Bilo je jasno odmah nakon žreba – Siti i Lajpcig će se za sve pitati u grupi, a Zvezdi i Jang Bojsu ostaje da se potuku za “utešno” treće mesto u konkurenciji “aždaja”.

Utakmice prvog kola su i pokazale da sve što je prognozirano biće tako i u praksi. Engleski i nemački tim prikazali su nadmoć nad srpskim i švajcarskim i sada je jasnije nego što je to bilo pre početka da je na delu u ovoj grupi duel fudbalskih “univerzuma”.

Švajcarski mediji vide stvari baš kako one i jesu postavljene nakon uvodnih mečeva.

“Jang Bojs verovatno već može da sahrani svoj san o drugom mestu posle samo jedne utakmice. Sada živi samo san o trećem mestu, ali dobar meč Crvene zvezde u Mančesteru pokazao je koliko će biti teško ostvariti taj cilj. A na “Marakani” atmosfera nije samo fantastična, već je i vatrena”, piše Blick o izazovu koji je pred igračima jang Bojsa.

Švajcarski tim gostovaće Zvezdi vrlo brzo – 4. oktobra. Tamo je već jednom “stradao”, tada je Milojevićeva Zvezda preko Švajcaraca prošla u Ligu šampiona, i to , navode Švajcarci, može biti prednost ovog puta, iskustvo igranja u takvom ambijentu.

“Jang Bojs ima prednost: već je igrao u toj ludoj atmosferi. Četvrtog oktobra moraće tu školu da pretoči u tri boda”, piše ovaj medij.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare