10. Septembra 2023.

Svadbeni okršaj bivše i sadašnje gospođe Joksimović: Čija venčanica je bila ljepša, Vesnina ili Jovanina?

Vesna i Jovana Joksimović u modnom duelu

Željko Joksimović prvi put se oženio veoma mlad, sa 23 godine. Vesna Avramović bila je njegova ljubav iz gimnazijskih dana, dobili su ćerku Minu, ali su se ubrzo razveli.

Malo poznate detalje iz rane mladosti Željka Joksimovića svojevremeno je otkrio čovek koji ga odlično poznaje, prvi komšija, koji mu je sticajem okolnosti u školi predavao fiziku.

Privatna Arhiva

 
‒ Željko i njegova bivša supruga Vesna bili su moji đaci. Išli su u isto odeljenje, ali tada niko nije mogao ni da pomisli da će se jednog dana venčati ‒ pričao je profesor Srećković.

‒ Jednog dana video sam Vesnu da dolazi kod Željka i da se drže za ruke. Bilo mi je drago jer sam znao da su oboje dobra deca. Dobacim: „O, dobar dan, komšinice“, a ona se zacrvenela.

– Posle čujem da pričaju po kraju kako se zabavljaju. Nešto kasnije ona se gotovo preselila kod Joksimovića. Ubrzo su se i venčali.

Godinama kasnije Željko Joksimović sreću je pronašao pored supruge Jovane.

Na večnu ljubav zavetovali su se na Maldivima, 20. januara 2012. godine, a dvadeset meseci kasnije i pred oltarom u beogradskoj crkvi Sveti Aleksandar Nevski.

mirko tabašević

 
Slavlje su nastavili u jednom elitnom restoranu, na mestu gde su prvi put zajedno večerali.

Zanosna Jovana blistala je u raskošnoj venčanici koju je dizajnirao Darko Kostić.

Izvor: hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare