7. Jula 2023.

Suza suzu stiže! Anu Bekutu savladale emocije: Moja iskrena želja je…

Suze Ane Bekute kidaju dušu, ljubav prema Mrki je doživotna

Košarkaški memorijalni turnir Milutina Mrkonjića organizovao je danas konferenciju za medije na kojoj je prisustvovala i pevačica Ana Bekuta koja je došla u pratnji sina Igora, unuka Branka i unuke Sonje.

 

Dok je držala govor pevačica nije mogla da savlada emocije, a suze Ane Bekute svedoče o velikoj ljubavi koju i dan danas oseća prema voljenom Mrki

– Njegov silan uspeh morao je da se desi i njegov put se odvio onako kako je i morao. Mi smo tokom života špoznavali Mrkonjića kao inžinjera, političara, ministra, graditelja, boema, navijača, provodadžiju, hedonistu…

Verujem da jedan profesionalni košarkaš ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić.

Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija sporta, ali i druženja, smeha, prisećanja, razgovora i zabavljanja – rekla je Bekuta sa suzama u očima. 

 

Podsećanja radi, Ana Bekuta godinama je bila u skladnoj i harmoničnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem. O veličini njihove ljubavi pevačica je često govorila u javnosti ističući da je već posle drugog susreta znala da je Mrka čovek njenog života. 

– Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu.

Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno – otkrila je svojevremeno Ana.

Foto: Ata Images

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare