7. Decembra 2023.

Sušta suprotnost Slavici: Ovo je žena sa kojom Marinko Rokvić ima vanbračnog sina

Iz ljubavi sa ovom ženom rodio se Marinkov vanbračni sin

Legenda narodne muzike, Marinko Rokvić, napustio nas je zauvek pre dve godine, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu.

Supruga Slavica, kao i sinovi Marko i Nikola njegov su najveći ponos, ali nije tajna da je iz velike ljubavi Marinka Rokvić rođen njegov vanbračni sin Dario.

Pre više od trideset godina pevač je uplovio u romansu sa izvesnom Milom koja mu je rodila sina Daria. Iako se sa njom nikada nije oženio bez dileme je prihvatio sina koji nosi njegovo prezime.

– Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama.

Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu, Markom i Nikolom.

Mila se nikada nije javno eksponirala i trudila se da neguje prijateljske odnose sa Marinkovom porodicom.

 

– Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Dario Rokvić svoju sreću pronašao je pored Portugalke sa kojom ima dva sina, Romea Matea. Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao na četrdesetodnevni pomen. 

– Nije imao poslednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar.

 

Moja, Markova i Nikolina deca su bliska. Vredan sam na oca, ali nisam talentovan za pevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme jer ne govore srpski, ali su svesni da je deda bio velika zvezda – rekao je o ocu koga je poslednji put video mesec dana pred smrt, a prenosi Story.rs.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare