25. Juna 2023.

Supruga Slobe Radanovića hitno napustila Srbiju

Naime, na Instagram profilu objavila je snimak iz Crne Gore, gdje je otišla sa Slobom, kako bi se opustila u sunčanim danima.

Ona je objavila snimak iz Podgorice sa Slobom, kako uživaju kraj rijeke i opuštaju se u toplim danima. Sloba je, kako saznaju mediji, nakon skandala koji je izbio sa Jeleninim bivšim suprugom, unajmio privatno obezbjeđenje, kako bi njegova porodica bila sigurna u svakom trenutku.

Jelena se lagano oporavlja od traume koju je proživela, a u tim danima porodica, prijatelji, ali i njeni nasljednici joj pružaju veliku utjehu.

Podsjetimo, Jelenu je bivši suprug fizički napao ispred kuće, a nakon skandala koji je šokirao javnost oglasila se i iznijela sve detalje napada.

“Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam pokušava da na sudovima na kojima izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Nas sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski”, napisala je Jelena.

Foto: Arhiva

(GrandTV / Nezavisne)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare