Supruga ranjenog Delevića dobija prijeteće poruke od Albanaca - BIGportal.ba
Region Vijesti

Supruga ranjenog Delevića dobija prijeteće poruke od Albanaca

Supruga ranjenog Miljana Delevića Ana rekla je danas da se plaši za bezbjednost svoje porodice jer njoj i njenom suprugu, koji je danas prebačen na VMA, na društvenim mrežama stižu prijeteće poruke od Albanaca.

Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dijete od sedam godina, rekla je Delevićeva za Kosovo onlajn.

Ona je dodala da je njen profil na društvenoj mreži trenutno blokiran i da ne može da postavlja objave, niti da odgovara na poruke.

Ana je danas posjetila supruga i rekla da je on prebačen na VMA u Beogradu.

– On je za sada dobro, svjestan je. Vidjela sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj njezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući – kazala je Delevićeva.

Dodala je da se prilikom posjete srela i sa direktorom Kancelerije za KiM Petrom Petkovićem, koji joj je prenio da se Vlada Srbije zalaže za to da se na KiM održe mir i stabilnost.

Dezinformacije o napadu ROSU na Srbe “Neka Svečlji pusti snimak da svi vide šta se zaista dogodilo”
Ana Delević je, povodom prijetećih poruka, rekla i da u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice nema nadležnih organa i policije kojima bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.

– Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, djeca su ovdje veći političari od odraslih i sve razumiju, možda neće ići u školu ni sljedeće nedjelje – rekla je Delević.

Pripadnici ROSU pucali su u ponedjeljak oko 11.30 kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dvojica Srba.

Tom prilikom automobil je izrešetan, vozač nije povrijeđen, a Delević, koji se nalazio na mjestu suvozača, je ranjen.

Danas objavljeno

Odobreno: Stižu tenkovi

M.

Kremlj: Lažne tvrdnje da je šef CIA Moskvi predložio tajni mirovni plan

M.

Imam iz Kozarca se izvinio za izgovorene riječi

M.

Ostavite komentar