Milica Rađen na svet je donela sina Alekseja, a sada je na svom Instagram nalogu pokazala kako izgleda nešto više od mesec dana nakon porođaja.

Naime, Milica je pozirala u crnoj dužoj haljini sa dekolteom, dok je preko imala sako i kao modni detalj stavila kaiš, kojim je dodatno istakla struk, a sve je upotpunila štiklama.

Mreže su se zatim usijale od komentara na račun njenog izgleda:

„Kakva si mačka“, „Svaka čast na održavanju linije“, „Izgledaš odlično“ – samo su neki od komentara.

Nikola je nedavno pričao i o rođenju sina i ondnosu sa njegovim ćerkama iz prvog braka koje ima sa pevačicom Anom Kokić.

– Hvala puno na čestitkama. Postao sam otac po treći put, nema lepšeg osećaja, važno je da su majka i beba super. Nekoliko dana će biti u bolnici i onda očekujem njihov dolazak kući – bio je iskren tada Nikola, pa je otkrio i da li će promeniti dosadašnji način vaspitavanja dece:

– Sigurno će u nekim stvarima biti pristup drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome potruditi. Mojim ćerkama je jako drago i veoma su uzbuđene i čekaju da ga vide.

Podsetimo, Nikola i Milica Rađen izgovorili su sudbonosno „da“ 28. decembra 2022. u Hramu Svetog Save u Beogradu, a to su i proslavili na jednom beogradskom splavu.