24. Juna 2023.

Supruga Kevina Kostnera traži alimentaciju od 248.000 dolara mjesečno

Glumac Kevin Kostner (68) i njegova 19 godina mlađa supruga Kristin Baumgartner (49) nedavno su objavili da se rastaju posle 18 godina braka i troje zajedničke dece, a sada je otkriveno da Kristin traži od bivšeg muža 248.000 dolara mesečno za izdržavanje dece.

En-Bi-Si njuz je saopštio da poseduju sudska dokumenta u kojima je Baumgartner kao razlog tolike alimentacije navela da joj je toliko bila potrebna da bi ona i njihova tri tinejdžera: Kejden (16), Hejs (14) i Grejs (13) mogli živeti kako su navikli.

Ona je naglasila da će im to biti “malo” i otkrila koliko je porodica do sada potrošila. “Putovali smo svetom privatnim avionima i boravili u luksuznim hotelima i vilama“, rekla je ona, napominjući da su potrošili skoro 26.000 dolara na čamce, 22.000 dolara na spa usluge i 542.000 dolara na baštovane.

Kevin nudi Kristin novac da napusti kuću, ali ona neće

U međuvremenu, Kevin Kostner je podneo sudske dokumente u kojima zahteva da njegova supruga Kristin Baumgartner napusti njegov dom, u skladu sa njihovim predbračnim ugovorom.

On je u sudskim dokumentima naveo da je jedini vlasnik tri porodične kuće, a prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kada su se venčali 2004. godine, Baumgartner je pristala da napusti dom u slučaju da se razvedu.

Nakon što je Baumgartner podnela zahtev za razvod 1. maja, imala je 30 dana da se iseli iz kuće, ali odbija da to učini, preneo je TMZ nakon pregleda pravnih dokumenata.

Oskarovac je takođe otkrio da je svojoj supruzi već obezbedio 1,45 miliona dolara u predbračnom ugovoru, ali da je spreman da plati više novca ako bi joj to pomoglo da napusti njegov dom.

Podsećanja radi, glumcu je ovo drugi brak, od 1978. do 1994. bio je u braku sa glumicom Sindi Silvu (66), sa kojom ima i troje dece: Eni (39), Lili (36) i Džoa (35). Počeo je da izlazi sa Baumgartnerom 2000. godine, a venčali su se u Aspenu u Koloradu 2004. godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare