17. Februara 2023.

STRAH SVAKE MAJKE: Pad, fraktura lobanje i teška operacija

Pevačica Marija Marić Marković, poznatija kao Mari Mari (44) je u periodu najveće popularnosti odlučila da se posveti porodici i deci. 2009. godine udala se za muzičkog producenta Uroša Markovića, a zajedno su dobili dve ćerke Unu i Lenu.

Kada je njena najstarija ćerka Una imala samo 9 meseci, morala je na hitnu operaciju jer je pala sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje. Za Mari Mari počeo je pakao te 2011. godine dok su se borili za život njihove ćerke:

“Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi, i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim,” izjavila je Mari Mari svojevremeno.

Mari Mari se sada posvetila organizovanju festivala i kompanovanju muzike, u čemu je veoma uspešna.

” Mislim da se neću vraćati na scenu. Možda i hoću nekada u nekom momentu. Sada imam svoj put, i imam sav smisao koji nisam imala dok sam se bavila samo pevanjem. Ovo je mnogo bitnije. Ni estrada više nije kao što je nekada bila. Nikada nije bila onakva kakva sam ja želela da bude,” ispričala je Marija za medije svojevremeno, piše Srbija Danas.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare