15. Augusta 2023.

Stanivuković: Sudovi su legalizovali kriminal, parking je naš 

Ne damo 12 miliona KM, uzimaju pola grada.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković organizovao je okupljanje povodom najavljene deložacije i uvođenja preduzeća “Autoprevoz” u posjed parkinga na prostoru nekadašnje Stare autobuske stanice u centru grada

“Okupili smo se drugi put na istom mjestu i istim razlogom”, rekao je Stanivuković.

Dodao je da nema pravo da misli šta za njega mogu biti posljedice, te da je istina da je ovo, kako je rekao, “naša zemlja”.

https://www.facebook.com/watch/?v=1052157922649056

“Sudovi su rekli nesto drugo i legalizovali kriminal”, rekao je Stanivuković.

Sudska policija vrši legitimaciju, te je legitimisals i gradonačelnika Draska Stanivukovića. “ukazali su na to da je trebalo skloniti bilborde koji su postavljeni prije 15 dana”, rekao je on te dodso da je potpisao zapisnik.

Radi se o reklamnim bilbordima na parkingu, za koje grad naplaćuje rentu

Na moje oči uzimaju pola grada, ovdje je legalizovan kriminal. Mi hoćemo da spasimo Vidovdansku, Muzej i spomenik i ne damo 12 miliona KM, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković komentarišući pokušaj uvođenja preduzeća “Autoprevoz” u posjed parkinga na prostoru nekadašnje Stare autobuske stanice u centru grada.

Iz “Autoprevoza” su rekli da za ovaj prostor traže naknadu od 12 miliona KM, na šta je Stanivuković odgovororio da to ne vrijedi toliko.

“Ovo je rađeno kada sam ja bio u kolicima, ali sam sada na nogama i ja ću se boriti, ja se neću pomjeriti. Večeras u 19 časova idemo ispred Muzeja. Odustajte od ovog, ja se povući neću. Razgovaraću, ali pod našim uslovima, a ne njihovim”, poručio je Stanivuković te pozvao građane da na tom prostoru parkiraju besplatno.

Stanivuković se popeo u vatrogasni kamion i rekao da se odatle nece pomjeriti do večeras. Pritom će, kako je dodao, dobiti krivičnu prijavu, zbog ometanja, ali ne ide nikuda.

Ubrzo nakon toga su mu prišli sudski izvršioci sa zahtjevom da se makne, što je on odbio.

U toku je legitimisanje svih prisutnih od strane policije.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare