17. Aprila 2023.

Stanivuković sa najboljim teniserom svijeta: Đoković je oduševljen Banjalukom

Tom prilikom, poručio je kako je Đoković izrazio svoje zadovoljstvo našim gradom.

– Novak mi je rekao da mu je Banja Luka jedno od najljepših mjesta na kojima ima priliku da igra, jer se ovdje osjeća kao kod svoje kuće. Nakon razgovora o rokovima koji su bili pred nama, kako bismo sve završili za ovaj veliki sportski spektakl, našalio se i rekao: “Pa vi uopšte i niste imali rokove“ – rekao je gradonačelnik.

Iskoristio je priliku da se zahvali i Novakovom bratu i direktoru turnira, Đorđu Đokoviću i Vuku Kovačeviću na ogromnom zalaganju i uloženom trudu kako bi danas sve izgledalo ovako kako izgleda.

– Zaista smo jedan veliki složni tim. Spektakl tek počinje – rekao je gradonačelnik.

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, koji je danas odradio svoj prvi trening u Banjoj Luci, na konferenciji za novinare je poručio da je izuzetno zadovoljan svim, između ostalog i hranom.

– Veoma sam zadovoljan hranom, iako ne jedem meso. Svi su ovdje zaista ljubazni, to je prije svega najljepši utisak. Ljudi su gostoljubivi. Uzbuđeni su što sam ja ovdje, kao i svi ostali teniseri i žele da ostave najbolji utisak na goste. Ja se ovdje najmanje osjećam kao gost, osjećam se kao kod kuće i to želim da ostane najveći utisak – kazao je Đoković.

SrpskaCafe

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare