23. Maja 2023.

Šta znači sanjati vranu?

Narod na našim prostorima oduvijek se interesovao za značenje simbola u snu.

Poznato je da nikako nije dobro sanjati da vam ispadaju zubi, a da je velika sreća ako u snu vidite anđele.

A šta znači ako u snu vidite vranu?

Ova ptica ni na javi nema pozitivnu simboliku. Iako je veoma pametna, vranu ljudi doživljavaju kao neprijatelja, a kad je vide u snu strijepe šta će im se desiti u bliskoj budućnosti.

Po narodnom vjerovanju, ukoliko vam se vrana ukaže u snu, čućete teške i nepovoljne vijesti, i to baš u onom segmentu života u kojem očekujete da vam se nešto promijeni nabolje.

Ako ste sanjali vranu koja leti, budite oprezni u ljubavi. Postoji rizik da ćete biti prevareni i ostavljeni ili, pak, ucjenjeni da u emotivnim relacijama pristanete na nešto što vam se nimalo ne dopada.

Na ljubavnu nevjeru mogu da ukažu i vrane koje tokom sna vidite kako leže u gnijezdu. Što je više vrana u gnijezdu, to je više iskušenja kojima će vaša voljena osoba probati da odoli, ali neće uspjeti da se odupre “zabranjenom voću”.

Ako ste, pak, u snu vidjeli vrane na drveću, spremite se na brojne nesuglasice sa članovima porodice, prijateljima i kolegama. Rasprave i razmirice mogu da dovedu do razmjene krupnih riječi, pa i do svađa i razlaza.

Jato vrana koje leti iznad vas i grakće simboliše potencijalne finansijske probleme koji će vas stići u narednom periodu. Budite oprezni kako trošite novac.

Iako vrana, baš kao i gavran, u našem narodu označava pticu-zloslutnicu, u jednom slučaju ona može da bude glasnik dobrih vijesti u snu.

Ukoliko sanjate kako ste zarobili vranu ili je vidite u kavezu, riješićete problem koji vas dugo muči.

Nešto je blaža, ali takođe pozitivna simbolika ako sanjate kako ste vrani srušili gnijezdo. Narodno tumačenje ovog sna je dvojako: ili ćete prestati da ulažete energiju u nešto što vam do sada nije donijelo rezultat ili ćete konačno skinuti mrenu sa očiju i razotkriti ljude koji vam rade iza leđa, prenosi “Telegraf”.

Nezavisne.com

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare