9. Februara 2023.

“Šta vam je? Prvo se smirite”: Anđelka o posjetama PSIHOTERAPEUTU

Glumica i voditeljka Anđelka Prpić glavna je tema svih medija otkad se pročulo da čeka dete sa najboljim prijateljem bivšeg muža.

U ulozi majke ostvariće se po drugi put, a ona se trudi da sačuva privatni život daleko od očiju javnosti, koliko god je to moguće.

Pre nego što se saznalo za njenu vezu sa Markom, Anđelka je pričala da ide na psihoterapije i da joj znači pomoć stručnjaka:

– Prvi put kada sam otišla kod moje terapeutkinje Bojane, koja je sva dama, vrlo svedena, i gestikulacija i mimika, i tiho govori, ženstvena, sve, a prekoputa – žongler na jednociklu. Sve što pričam, a tiče se moje duboke intime, sve je vic do vica! – rekla je za “Blic”, pa dodala:

08, February, 2023, Belgrade – Performance of Nikola Djuricko with a new program called “Show biz” in mts Dvorana. Marko Zugic, Andjelka Prpic. Photo: Marija Mladjen/ATAImages 08, februar, 2023, Beograd – Nastup Nikole Djuricka sa novim programom pod nazivom “Show biz” u mts Dvorani. Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Foto: ATA images

– Mislim da nije ideja psihoterapije da bismo mi postali neko drugi, već da prosto te odbrambene mehanizme, kojih nismo ni svesni da ih palimo, da ih osvestimo. Ja nekada mogu i da odlučim da budem svesno opet ona sa tim modelima, ali sad sam makar svesna. Ne baš svega, ima tu posla o-ho-ho, ali sam svesna kada to kreće po automatizmu i kada uspem da savladam i kada nažalost ne uspem – bila je potpuno iskrena glumica.

Podsećamo, Anđelka se nedavno pojavila na jednom prestoničkom događaju sa novim partnerom. Sa širokim osmehom na licu, pokazala je trudnički stomak, a to je ujedno bilo i prvo pojavljivanje u javnosti novopečenog para.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare