1. Marta 2023.

Šta se dogodilo sa LICEM SUZANE JOVANOVIĆ? Niko ne može da je prepozna

Za suprugu Saše Popovića mnogi kažu da je prava srećnica, i da živi pravu bajku o kakvoj mnoge žene maštaju. Mnogi koji je poznaju, kažu da je njena najveća vrlina skromnost. Iako je uvek delovala dosledna svom izgledu, i nije mnogo eksperimentisala u prošlosti, izgleda da je sada došlo vreme za promenu.

Poznata po tome što neguje prirodan izgled, Suzana od početka svoje karijere pa do danas nije poglegla trendovima savremene lepote koji podrazumevaju estetske korekcije, a iako su je prijateljice nagovarale da se podvrgne tretmanima podmlađivanja, ona na to nije pristajala, smatrajući da je još uvek rano za tako nešto, piše “Svet”. 

Godinama je ostala verna i svojoj boji kose, a jedina promena koja se mogla povremeno primetiti kada je izgled Suzane Jovanović u pitanju, jeste način šminkanja.

Međutim, da šminka i te kako može da čini čuda, te da ženu učini neprepoznatljivom, uverili smo se upravo novom Suzaninom fotografijom, na kojoj ona sa naglašenom šminkom i dosta svetlijom kosu, i ozbiljnim izrazom lica, ne liči na sebe. Iako se većina slaže da joj izuzetno lepo pristaje novi izgled, ima i onih kojima se ovakav izgled Suzane Jovanović nije dopao, jer kako kažu, žele da je vide nasmejanu, kakva je oduvek bila.

Inače, o Suzaninom izgledu se brinu njena ćerka Aleksandra i snajka Tijana, koje uskoro pokreću zajednički biznis. Naime, ćerka Aleksandra je završila kurs za manikir, pa je rešila ubuduće time da se bavi, a njen otac Saša Popović jednom prilikom je otkrio da će ona da se udruži sa snajkom, Danijelovom ženom, koja je poznata šminkerka i koja već godinama radi u “Grandu”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare