Šta je na „tajnom“ snimku Žanel Mone i Edvarda Nortona iz jednog paba u Beogradu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Šta je na „tajnom“ snimku Žanel Mone i Edvarda Nortona iz jednog paba u Beogradu

Film “Glass Onion: A Knives Out Mistery” jedan je od najgledanijih na Netfliksu.

Deo nastavka hita “Nož u leđa” (Knives Out) o detektivu Benoa Blanku sniman je i u Beogradu, a Žanel Mone i Edvard Norton otkrili su da su u našem glavnom gradu snimili jednu od svojih omiljenih scena koja se, nažalost, na kraju nije našla u filmu.

I Norton i Mone veliki su obožavaoci Dejvida Bouvija. Na jednoj konferenciji za novinare, u sklopu promocije filma „Glass Onion“, otkrili su da postoji scena u kojoj zajedno izvode Bouvijev hit „Moonage Daydream“, ali koji se nije našao u finalnoj verziji filma.

Scena je flešbek na rane dane prijateljstva likova koje tumače Norton (Majls Bron) i Mone (Kasandra ‘Endi’ Brend), i dešava se u baru „Glass Onion“ u kom se nekada okupljala njihova ekipa, prenosi Mashable.

Snimljena na kraju radnog dana, oko 1 ujutru, scena je trebalo da prikaže bliskost Majlsa i Endi pre nego što se njihovo prijateljstvo raspalo.

„Hteli smo da razmišljamo o stvarima koje bi oni mogli da rade u baru, kada je bilo dobro, kada su bili bliski“, objasnio je Norton.

„Da pokažemo duboku povezanost“, dodala je Mone.

Scena je, prema Nortonovim rečima, snimljena dva puta, ali se na kraju ipak nije našla u filmu, a ako se reditelj Rajan Džonson pita, nikada se neće ni naći pred očima publike.

„To je neverovatno sećanje na tu nadrealnu noć i najbolji koncert na svetu za otprilike sedmoro ljudi u podrumu jednog beogradskog bara. Toliko je romantično, da skoro da želim da spalim snimak“, izjavio je Džonson.

U filmu se ipak našlo nekoliko scena iz fiktivnog bara „Glass Onion“. Iako su scenografi odradili svoj deo posla da izgleda kao američki bar, korisnici društvenih mreža iz Srbije i poznavaoci beogradskog noćnog života koji su gledali film, prepoznali su da je reč o jednom popularnom pabu u Savamali.

N1.

Danas objavljeno

Tricky na zatvaranju Nišvila

Vanja A

Džulija Roberts napravila drastičnu promjenu

Vanja A

Džej Lo i Aflek prebrodili bračnu krizu

Vanja A

Ostavite komentar