1. Septembra 2023.

SRV 550 ST – Snaga i stil u jednom paketu

QJMOTOR, renomirani kineski proizvođač motocikala, u svojoj gami poseduje i kruzera sa oznakom SRV 550 ST koji je prisutan i na našem tržištu. 

Ovaj kruzer nove generacije donosi autentičan stil u kombinaciji sa modernim elementima dizajna, obećavajući vozačima uzbudljivu vožnju sa opuštenim položajem sedenja i odličnim performansama u vožnji zahvaljujući visokokvalitetnim komponentama od kojih je napravljen. 

srv 550 st

Snaga i Performanse:

SRV 550 ST pokreće dvocilindrični četvorotaktni motorom zapremine 554cc. Sa maksimalnom snagom od 35 kW/8500RPM i maksimalnim obrtnim momentom od 51NM/5500RPM, ovaj motocikl je spreman za akciju. Sistem za gorivo sa elektronskim ubrizgavanjem i 6-stepeni manuelni menjač omogućavaju snažno ubrzanje. Osim toga, ovaj agregat čini SRV 550 ST savršenim izborom za vozače sa A2 kategorijom.

srv 550 st

Dizajn i Stil:

Osim svojih impresivnih performansi, SRV 550 ST se izdvaja i po svom autentičnom dizajnu. Prednji i zadnji potpuno LED farovi pružaju izvanrednu vidljivost tokom noćnih vožnji i dodaju retro šarm ovom motociklu. Dvodelno sedište sa prošivenim vozačkim delom pruža visok nivo udobnosti, čak i na dugim putovanjima. Tako da ovaj model predstavlja spoj stila i udobnosti.

srv 550 st

Tehnološke Inovacije:

SRV 550 ST dolazi sa modernim LCD ekranom koji prikazuje brzinu, obrtaje, nivo goriva, vreme i prikaz stepena prenosa. Sve funkcije se mogu lako upravljati sa kontrolama na upravljaču, omogućavajući vozačima da ostanu povezani sa svojim motociklom i okolinom.

srv 550 st

Sigurnost i Kontrola:

Ovaj model je opremljen dvokanalnim ABS kočionim sistemom sa disk kočnicama napred i pozadi, pružajući pouzdanu kontrolu u svim uslovima vožnje. Disk kočnica od 300 mm sa radijalno postavljenom kočionom čeljustom na prednjoj strani obezbeđuje precizno odmerenu snagu kočenja. Vešanje sa teleskopskom viljuškom i ležećom oprugom je podešeno za najveću moguću udobnost vožnje, kako sa putnikom, tako i bez njega.

srv 550 st

Zaključak:

SRV 550 ST je motocikl koji kombinuje snagu, stil i tehnologiju u savršenom paketu. Ovaj model je idealan izbor za sve vozače koji žele da iskuse čisto zadovoljstvo vožnje uz maksimalnu udobnost. Bez obzira da li ste ljubitelj vožnje van grada ili ste za opušteno krstarenje gradskim ulicama, SRV 550 ST će vas osvojiti svojim performansama i izgledom.

Ako tražite motocikl koji će vas osloboditi svakodnevnog stresa i pružiti vam slobodu vožnje, SRV 550 ST je pravi izbor. 

Cena ovog modela iznosi 5.990€ uz garanciju od 3 godine bez ograničenja na kilometražu.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare