4. Oktobra 2023.

SRT 800 SX – Nova dimenzija avanture

Uzbudljive vesti stižu za sve ljubitelje motocikala širom Srbije! Model SRT 800 SX, nova verzija već popularnog SRT 800X, uskoro stiže i na naše tržište i to sa jačim agregatom i mnogo više opreme.

Ovaj moto div dolazi sa naprednom tehnologijom, snagom koja će vas ostaviti bez daha i luksuznom opremom koja će promeniti vašu predstavu o avanturističkim motociklima.

QJMOTOR SRT 800 SX donosi potpuno novu dimenziju avanture na dva točka. Sa snažnim dvocilindričnim motorom od 92 KS pri 9.000 o/min i 77 Nm obrtnog momenta pri 8.000 o/min*, ovaj motocikl je spreman za svaku vožnju. Bez obzira da li planirate svakodnevnu vožnju do posla, opuštajuće vožnje vikendom ili dugo putovanje, SRT 800 SX biće vaš idealni saputnik.

srt 800 sx

Napredna oprema za bezbednu vožnju

SRT 800 SX je opremljen najsavremenijom tehnologijom kako bi vam pružio maksimalnu sigurnost i kontrolu. LED farovi osiguravaju besprekoran vid u svim uslovima, dok Marzocchi obrnuta viljuška pruža savršenu ravnotežu između udobnosti i upravljivosti na svim terenima.

Brembo kočioni sistem sa duplim čeljustima i Bosch-ov dvokanalni ABS sistem garantuje pouzdanu i bezbedno zaustavljanje čak i pod najzahtevnijim uslovima. Veliki TFT ekran od 7” prikazuje sve bitne informacije na jednostavan i pregledan način, a takođe omogućava povezivanje sa vašim mobilnim telefonom.

srt 800 sx

Udobnost na dugim putovanjima

QJMOTOR SRT 800 SX je dizajniran sa ciljem da pruži maksimalnu udobnost tokom vožnje na svakoj turi. Ergonomski položaj sedenja omogućava vam da provedete sate na putu bez umora, a grejači ručica i grejači sedišta obezbeđuju dodatnu udobnost tokom hladnijih dana.

Zahvaljujući rezervoaru velikog kapaciteta od 24 litara, SRT 800 SX omogućava vam duža putovanja bez potrebe za čestim stajanjem na pumpi. Crashbarovi, štitnici za ruke, i nosači za kofera deo su standardne opreme, štiteći vas i vaš moto od neočekivanih izazova na putu.

srt 800 sx

SRT 800 SX će biti dostupan u elegantnoj crnoj i privlačnoj plavoj boji. Cena kada bude stigao u novembru iznosiće 8.490€ sa garancijom od 3 godine bez ograničenja!

srt boje

Za one koji žele dodatni prostor za pakovanje, postoji opcija doplete za set od 3 fabrička aluminijumska kofera po ceni od 990€.

QJMOTOR SRT 800 SX je motocikl koji će vas odvesti daleko izvan vaših očekivanja.

Za sve dodatne informacije posetite sajt www.qjmotor-srbija.rs i kontaktirajte firmu Autopromet Motors koja je zvanični uvoznik za Srbiju. Vrata njihovog salona su Vam otvorena svakog dana od 8h do 18h i subotom od 8h do 14h  na adresi Autoput za Zagreb broj 5.  Za sve dodatne informacije možete da ih pozovete na telefone 011 319 31 50 ili 060 500 24 13.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare