Srpsku pjevačicu Švajcarci proglasili za najbolju prostitutku: Ovo je njena reakcija - BIGportal.ba
Ex Yu

Srpsku pjevačicu Švajcarci proglasili za najbolju prostitutku: Ovo je njena reakcija

Foto: Igor Živković

Oglasila se nakon jučerašnjih vijesti.

Transrodna srpska pevačica Elektra Elite proglašena je od strane švajcarskih medija napopularnijom i najpoznatijom prostitutkom.

List „20 Minuten“ posvetio je čak naslovnu stranu i poduzi tekst o popularnoj transrodnoj srpskoj pevačici, koja se u Švajcarskoj otvoreno i legalno bavi najstarijim zanatom.

„Ovo je neverovatno, pozivi i poruke stižu sa svih strana. Ja znam da je narodu moj život zanimljiv, ali da će u Švici biti tolika senzacija, to nisam verovala. Ja sam samo iskrena i kažem kako jeste, pa sam tako i sa vašim kolegama iz Švajcarske razgovarala o svemu“, poručila je Elektra.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, pomenuti list je kontaktrao Elektru i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno prostitucija.

Kako se navodi u tekstu osim što zarađuje više hiljada evra nedeljno, Elektra je proglašena i kao najglasniji borac za prava ugroženih manjina.

Poznati su mnogi detalji koje je Elektra iznosila u javnost: od svoje cene do različitih klijenata. Njena priča danas je u Švajcarskoj tema o kojoj se konstantno govori.

Danas objavljeno

Najskuplji stih Marine Tucaković imao je samo 5 riječi i koštao je 200.000 KM

Vanja A

Vrijeme je za nešto novo: Sanja Vučić drastično promijenila imidž

Vanja A

Boris Milivojević priznao šta zamjera sebi

Vanja A

Ostavite komentar