11. Jula 2023.

Sramno objašnjenje Istoka Pavlovića za video sa Severinom

“Da je ona lično ovo objavila, svi bi rekli “bravo, koja carica”.” Ali nije.

Marketing influenser Istok Pavlović izazvao je zgražavanje javnosti pošto je iskoristio Severinin video kao reklamu za svoj kurs, a sad je dao „dodatno objašnjenje“ za svoj izbor i – čini se da se zakopao još više.

„Severina je više puta ponovila da se danas ona i njeni prijatelji šale i sprdaju na račun njenog videa iz 2004, to je danas deo istorije i konteksta opšte pop kulture. Ovo što sam objavio verujem da remiksuje Severinu u novom, pozitivnom svetlu. Da je ona lično ovo objavila, svi bi rekli „bravo, koja carica“. Ali kada druga osoba objavi to isto, neko automatski podrazumeva lošu nameru“, napominje.

I to stoji – da je Severina objavila, možda bi svi i rekli „koja carica“. Ali nije.

Takođe, lepo je Pavlović primetio i da se kod korišćenja osvetničke pornografije automatski podrazumeva loša namera. 

A ako je neko i pomislio da ovde ipak „namere“ nije bilo, da je u pitanju samo nepromišljen potez lika koji misli da je duhovit, u sledećem pasusu podvlači: „Naravno da sam razmislio pre nego što sam snimio taj klip – i još važnije, pitao sam prvo za mišljenje nekoliko uticajnih žena za koje znam da su osetljive na bilo kakvo uznemiravanje žena na Internetu. Rekle su da im je duhovito i da nije degutantno. Pišem ovo jer ima vas koji ste me napali zbog tog videa – da znate kakva je moja perspektiva stvari“, istakao je Pavlović, a u nastavku se obratio „ljudima sa nula tolerancije za bilo kakav humor na teme koje su im lično važne“ i poručio: „Žao mi je ako sam vas ovim iznervirao“.

Dakle, znao je da je problematično, u najavi degutantno, čak se konsultovao sa nekim „uticajnim“ ženama kojima je to navodno duhovito, doduše ne i sa Severinom koja je na tom snimku. Ipak je odlučio da ga objavi.

I dok neki pozivaju pevačicu da reaguje i debelo mu naplati ovu „foru“, Pavlović nastavlja sa neumesnom samopromocijom i ističe „koliko podržava žensko preduzetništvo“… Pa, njegova „perspektiva stvari“ je bar svima jasna.

Foto: Youtube/Printscreen

Nova.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare