28. Augusta 2023.

Sprovedena zanimljiva studija: Žene će više varati muškarce koji ne objavljaju kućne poslove

Tvrdi da je žene od partnera oteralo to što su svi kućni poslovi bili na njihovim leđima

Većina žena koje varaju to čine zato što njihovi partneri ne rade dovoljno kućnih poslova, pokazalo je veliko istraživanje u Francuskoj. Anketa od 10.000 žena otkrila je da je 73 odsto onih koje su “prinuđene na neverstvo” to učinilo zato što je njihova druga polovina premalo radila kućne poslove, piše Indipendent.

Anketu je sproveo Gleedon – veb-sajt za upoznavanje ljudi koji su već u vezi – a na njega su odgovorile ženske pretplatnice. Čak 72 odsto žena tvrdi da ih je to što su svi kućni poslovi bili na njihovim leđima oteralo od partnera, a mnoge od njih završile su u aferama sa drugim muškarcima.

Oko 18 odsto žena priznalo je da im je partner postao seksualno nezanimljiv jer ga nisu zanimale kućne obaveze. Istovremeno, oko 30 odsto žena priznalo je da su ušle u aferu jer su želele da se osećaju poželjno i seksi.

“Nisam bila zadovoljna svojim partnerom. Nije mi poklanjao dovoljno pažnje, emotivno ili fizički. Volela sam ga, ali sam se osećala kao domaćica koja mu služi da održava kuću”, objasnila je jedna od žena.

Istovremeno, nezavisna studija sprovedena na Univerzitetu Alberta pokazala je da muškarci koji su više posvećeni kućnim poslovima imaju mnogo bogatiji i kvalitetniji seksualni život.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare