26. Aprila 2023.

Spremite ove boje i nijanse lakova, zabava počinje: Pedikir koji će obilježiti ljeto

Bez obzira na to da li ste vernae poseti salonu koja obožava gel manikiru ili preferirate brzinsko lakiranje noktiju kod kuće, ove tri bezvremenske nijanse lakova za nokte vladaće letom 2023.

Crvena

Nijanse crvene, od koralno crvene do jarko crvene, neke su od najtraženijih boja za pedikir svakog leta, a trend se nastavlja. Odaberite onu nijansu crvene koja najbolje odgovara vašem tonu kože. Imajte na umu da crvene s narančastim tonom izgledaju dobro na koži s toplim, maslinastim podtonovima, dok će crvene s plavim tonom više pristajati osobama svetle puti i hladnog podtona.

Francuski pedikir

Francuski pedikir postaje sve popularniji i umesto da napravite klasičnu francuski pedikir s belom linijom na vrhu nokta, leti se možete odlučiti za veselije varijante, u žarkim ili pastelnim bojama, u jednom tonu ili više njih. Roze, crvena, plava, zelena boje mente i limun žuta samo su neke od nijansi čija popularnost raste.

Blistave nude i ružičaste nijanse

Nežne, gotovo prozirne boje lakova za nokte popularne su kroz celu godinu, a posebno leti jer lepo ističu preplanulu put. Odaberite nude ili pastelnu boju laka za nokte koja je za nekoliko nijansi tamnija ili svetlija od vaše boje kože. Ovaj pedikir je uvek elegantan te izgleda fantastično u svim prilikama i na svim odjevnim kombinacijama.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare