19. Jula 2023.

Space Invaders: World Defence – tamanite vanzemaljce u realnom svijetu

Google i Taito predstavljaju Space Invaders: World Defence, igru u proširenoj stvarnosti koja je napravljenja u čast 45 godina od prve Space Invaders igre

Nova Space Invaders: World Defence koristi proširenu stvarnost da bi vam omogućila da spasite svet od invazije pikselizovanih vanzemaljaca. Igra je napravljena za Android i iOS u čast 45 godina od kada je izašla originalna igra Space Invaders.

Prema rečima Google, pikselizovani svemirci će vas napadati sa krovova i zgrada, a onda će se kriti iza zgrada i lebdeti na nebu. Vaša misija, kao u originalnoj igri je da spasite planetu od napadača iz svemira.

Slično Niantic igrama u kojima morate da hodate i istražujete, Space Invaders: World Defence od vas traži da idete po komšiluku kako biste otkrili nove vanzemaljce i osvojili bodove tako što ćete ih pobediti. Možete otključati pojačanja, takmičiti se sa prijateljima i deliti dostignuća na društvenim mrežama.

Space Invaders World Defence

Kako bi ispratio lansiranje nove igre, Google Arts & Culture je objavio novu funkciju na svojoj web stranici koja detaljno opisuje evoluciju SPACE INVADERS od kada je stvorena 1978. godine.

Objašnjavajući kako je igra napravljena, Google piše:IGRU POKREĆE NAŠ ARCORE I GEOSPATIAL API, KORISTEĆI NEPOSREDNU OKOLINU IGRAČA, KAO I OBLIŽNJE ZGRADE, PEJZAŽE I DRUGE ARHITEKTONSKE ELEMENTE ZA DIZAJNIRANJE ZANIMLJIVIH NIVOA U STVARNOM SVETU SA AR I NA EKRANU SAMO SA 3D. OVA IGRA SE PRILAGOĐAVA STVARNOM SVETU IGRAČA, UKLJUČUJUĆI LOKACIJU, DOBA DANA I VREMENSKE PRILIKE.

Ako ste zainteresovani da igrate novu verziju Space Invaders, možete da je preuzmete iz Google Play prodavnice i Apple App Store za Android i iOS uređaje. Pošto je igra naslov proširene stvarnosti, valjalo bi da je telefon na kojem je igrate malo novijeg datuma sa solidnom hardverskom osnovom, inače vam se može desiti da „štucne“ baš kada vanzemaljci izađu iza ćoška.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare