29. Maja 2023.

Snaha Tine Tarner otkrila koji je bio najveći strah kraljice rock’n’rolla

Posljednja u nizu oglasila se Afida Turner, supruga pokojnog Ronnieja Turnera, sina Tine Turner koji je preminuo samo pet mjeseci prije svoje majke. Afida je otkrila kako se pokojna kraljica rock’n’rolla najviše brinula da će Ronnie postati zlostavljač baš poput svog oca Ikea Turnera, koji je nju zlostavljao tokom braka.

Afida Turner bila je u braku s Ronniejem Turnerom od 2007. pa sve do njegove smrti na samom kraju 2022. godine, a sada je dala intervju za britanski Daily Mail u kojem je rekla: ‘Ponekad mi je znala govoriti: ‘Ne želiš ostati uz njega. On će biti baš isti kao njegov otac’.’

Ike Turner preminuo je u 76. godini života, 2007. godine, predoziravši se drogom, a tokom 14 godina provedenih s Tinom Turner prema njoj je bio nasilan, što psihički, što fizički. Njegovo ponašanje i zlostavljanje dovelo je pjevačicu do pokušaja samoubojstva 1968. godine, kada je popila previše tableta Valiuma.

Francuskinja Afida, koja je i sama pjevačica, priznala je kako je u počecima njihove veze Ronnie pokazivao probleme u ponašanju.

-Isprva je bio baš kao i njegov otac, a onda se popravio, otkrila je Afida Turner dodavši kako mu je zaprijetila da neće ostati s njim nastavi li se tako ponašati.

– Trudio se da me zadrži. U počecima to je za njega bilo jako teško jer ja nisam željela više biti s njim, priznala je Afida i potom rekla kako je Ronnie imao sukobe i sa zakonom – od hapšenja zbog droge pa sve do toga da je imao problema s alkoholom kada su se upoznali. Upravo zahvaljujući njoj prestao je piti i krenuo je u teretanu.

Ronnie Turner preminuo je u 62. godini života nakon komplikacija nastalih zbog karcinoma debelog crijeva.

Azra.ba

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare