Slobodan Stanić iz SDS priključio se Jeleni trivić - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Slobodan Stanić iz SDS priključio se Jeleni trivić

Veliko mi je zadovoljstvo da ljudi poput prof. dr Slobodana Stanića žele da se pridruže ideji Narodnog fronta – napisala je na društvenim mrežama Jelena Trivić, samo par dana nakon što je objavila da kreće u formiranje Narodnog fronta.

Ona kaže da je doktor Stanić čovjek koji je imao viziju, odlučnost, želju i način kako da osnaži naš zdravstveni sistem, ali mu tadašnji “njegovi“ nisu dali, te da je smijenjen je sa pozicije ministra zdravlja jer je radio po zakonu i jer je razmišljao o javnom dobru, a ne ličnoj koristi.

-Ostao je nepokolebljiv u namjeri da učinimo naše društvo boljim, komfor je zamijenio političkim aktivizmom što je izuzetno hrabar potez obzirom na okolnosti u kojima se nakon smjene našao- kaže ona.

Ona je zaključila da su svi koji žele dobro narodu Republike Srpske dobrodošli u Narodni front.

Stanić je bio nekadašnji ministar zdravlja, koji je podnio ostavku zbog neslaganja sa tadašnjim šefom Miloradom Dodikom. Nakon SNSD-a 2014. ušao je u SDS gdje je vodio stranački Odbor za zdravstvo. Trenutno je član skupštinskog odbora za zdravstvo, kao spoljni saradnik, gdje je postavljen na prijedlog SDS-a.

(BN) Foto: Fejsbuk

Danas objavljeno

Fon Kramon: Albanski gradonačelnici nemaju politički legitimitet

Vanja A

Poznati prvi rezultati izbora u Turskoj

Vanja A

Zatvorena birališta u Turskoj

Vanja A

Ostavite komentar