4. Oktobra 2023.

Sledeća Overwatch 2 sezona donosi Diablo crossover

Iako poseduje veliki broj poznatih franšiza, Blizzard je istorijski držao mnoge od njih odvojene, čak i u ovoj eri saradnji i “preklapanja”. Konačno, dve od najvećih igara kompanije su spremne za preklapanje jer je potvrđeno da će Overwatch sezona 7 uključivati sadržaj inspirisan Diablom.

Najavljujući predstojeću 7. sezonu za Overwatch, Blizzard je na Twitteru napisao: “Možda ćete želeti da ostavite svetla upaljena za ovo #Overwatch2 Sezona 7: Rise of Darkness se pokreće 10. oktobra.”

Pored potvrde datuma lansiranja, tim je objavio kratak teaser koji prikazuje promene inspirisane Noć vještica koje dolaze sa predstojećim ažuriranjem.

Kooperativni mod Junkstein’s Revenge će se vratiti, ovaj put preuzimajući deo Tristram Cathedral od Blizzard World. Takođe se dodaje nova mapa – Salmon – u generalnu rotaciju modova.

Možda najinteresantnija najava došla je u obliku potvrde da će sezona 7 Overwatch 2 imati krosvoer sa popularnom franšizom Blizzarda: Diablo IV. To će biti u obliku kozmetike koja se može steći, uključujući novi skin za Moira koja je transformiše u ‘Lillith’, glavnog lika Diablo IV. Dodatno, lik iz Overwatcha Wrecking Ball izgleda da takođe dobija outfit inspirisan Diablom.

Oktobar je uvek bio uzbudljiv mesec za fanove Overwatcha, zahvaljujući njegovim godišnjim događajima za Noć veštica i slično. Biće interesantno videti pun obim krosovera sa Diablo – i koje druge buduće planove Blizzard ima za saradnje.

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare