8. Juna 2023.

Slavni par nakon šest sedmica opet prekinuo: Pomirenje je bila greška

No, šest  sedmica nakon, par je ipak prekinuo vezu i izgleda da su s drugim pokušajem ljubavi shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Naime, kako otkrivaju britanski mediji, shvatili su da je njihovo pomirenje bila pogreška te da su prvi puta prekinuli s dobrim razlogom.

– Shawn i Camila imaju zajedničku povijest i željeli su pokušati ponovno biti zajedno. No, bio je to samo zanos koji je završio i sada su prekinuli zauvijek, otkrio je izvor blizak paru.

Fanovi su bili oduševljeni kada su Shawn i Camilla započeli ljubavnu vezu u aprilu 2019. godine. Na početku pandemije uselili su u zajednički dom, no vrlo brzo su prekinuli, nakon dvije godine veze – u decembru 2021. godine. Kazali su tada kako se zbog ljubavi nisu mogli dovoljno posvetiti svojoj muzici, a da su prekinuli zajednički su objavili na Instagramu, uz poruku da ljubav među njima ostaje te da će uvijek biti dobri prijatelji.

Nakon prekida, oboje su pokušali ostvariti veze s drugim ljudima, no navodno su i dalje gajili osjećaje jedno prema drugome, što ih je i dovelo do pomirenja ovoga proljeća. Shaw je navodno svaku djevojku poredio s kubansko-američkom pjevačicom.

– U stvarnosti, oni si u romantičnom smislu nikako ne odgovaraju i sada moraju krenuti dalje, kazao je izvor blizak paru.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare