30. Marta 2023.

Slavne dame koje su postale mame prvi put nakon 45. godine

Janet Jackson svoje prvo dijete, sina Eissa Al Mana, rodila je s 50 godina i tako postala rekorderka u holivudskim krugovima. No, Janet nije jedina “stara prvorotka”. 

-Postat ću mama! I to ne samo jednog, već dva djeteta, objavila je presretna Hillary Swank u emisiji Good Morning America. Američka glumica ovjenčana dvama Oscarima sa svojim suprugom Philipom Schneiderom očekuje blizance u 49. godini života.

I nije jedina slavna dama koja će postati mama u kasnim četrdesetima.

U 49. godini života američka glumica Beverly D’Angelo postala je majka dječaka Antona i djevojčice Olivije. Otac blizanaca je njen tadašnji dečko Al Pacino.

I Laura Linney postala je majka sinčića Bennetta u 49. godini života.

-U prvoj godini nakon što sam postala majka otkrila sam mišiće na licu koje nikad prije nisam upotrebljavala. Kada sam gledala u svog sina, smiješila sam se kao nikad prije. Moje lice je stalno bilo bolno, otkrila je Laura Linney magazinu People.

Oskarovka Geena Davis imala je 46 godina kada je na svijet donijela kćerkicu Alizeh. S 48 godina pak rodila je dvojicu dječaka, blizance Kiana i Kaiisa.

Nekada su se žene koje su rodile u tridesetim godinama života smatrale starim prvorotkinjama. No, danas je situacija nešto drugačija.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare