19. Maja 2024.

Slavna Ruskinja gotovo gola u Kanu: Skandal na crvenom tepihu 

Slavna manekenka Nataša Poli (38) sinoć je na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala prošetala u veoma izazovnom izdanju koje su neki okarakterisali kao skandalozno.

Prisustvovala je premijeri filma “Emila Perlez” koja je okupila brojne holivudske zvezde, ali, prema mišljenju mnogih, nije došla primereno obučena za ovu svečanu manifestaciju koja zahteva glamurozne i raskošne toalete.

Njena oskudna kreacija sastojala se od visoko sečenog korseta/bodija koji je zaista malo toga ostavljao mašti, jer je jedva prekrivao intimne delove tela, i crnog, providnog tila koji je u ovom slučaju služio samo kao ukras.

Pokazala je i dobar deo zadnjice jer je bodi tanga kroja, a od modnih detalja je imala srebrni nakit. Kreaciju je ukombinovala s crnim kožnim sandalama visokih potpetica, a kada je u pitanju frizura i šminka – bilo je nenametljivo.

Pogledajte još fotografija:

Nataša Poli na Kanskom festivalu

Nataša, koja je donedavno bila plavuša, navikla je da svi pogledi satima budu uprti u nju, pa joj nije predstavljalo problem da samouvereno i odvažno pozira u ovom izazovnom, a mnogima i skandaloznom izdanju.

Smatrate li da je preterala?

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare