14. Aprila 2023.

Slađana Petrušić se javila i priznala da je izmislila vlastitu smrt

Starleta se sada javila na svom Facebooku gdje je objavila poveznicu na video u kojemu priznaje da je lažirala vlastitu smrt na društvenim mrežama. U videu Slađa psuje medije koji, kako kaže, objavljuju neprovjerene informacije.

Informacije o smrti su, podsjetimo, objavljene na njezinim vlastitim profilima na društvenim mrežama.

Već ranije je bilo jasno da je Petrušić izmislila vlastitu smrt

“S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno”, objavljeno je danas na Instagramu, a vijest o smrti Slađe Petrušić brzo su objavili mediji u Srbiji i Hrvatskoj.

Ali, niko o Slađinoj smrti pojma nije imao. Njezina sestrična Dragana za Index je rekla da je u pitanju izmišljotina, a isto je utvrdio i Neven Ciganović. Nakon što je Index objavio vijest da je starleta izmislila vlastitu smrt, na njenom Facebook profilu je osvanula obavijest u kojoj se poziva na njezinu sahranu koja će se održati sutra. U objavi se tvrdi da ju je napisao Slađin brat.

Na stranicama krematorija u Zagrebu kao ni ostalih grobalja u glavnom gradu nema obavijesti o Slađinom sprovodu, a sprovoda u Zagrebu subotom ionako nema. Blokirala je Nevena Ciganovića

Slađana Petrušić je nakon istog Indexovog članka blokirala i dugogodišnjeg prijatelja Nevena Ciganovića koji je za Index rekao da se radi o njezinoj neslanoj žali.

Slađa je, kaže Ciganović, na Instagramu objavljivala lažne fotografije nesreće i polomljenih nogu.

“To je neslana šala koja prelazi granicu. Ona vjerojatno nije ni svjesna posljedica”, kaže Cigi.

Danima objavljivala lažne fotografije

Starleta je posljednjih nekoliko dana objavljivala lažne fotografije iz bolnice i tvrdila da je pretrpjela strašnu nesreću u kojoj su joj polomljene obje noge. Fotografije je Slađana uzela s jednog britanskog sajta koji je izvijestio o stravičnoj nesreći mlade žene.

“Operacija uspješna..tako kažu… Jebo me Tik Tok izazov…hvala doktorima i hvala Valentin Norsic najboljem šefu na voćkama i hvala na fotkicama..ne objavljuj glavu”, napisala je Slađa prije nego što je navodno umrla.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare