29. Marta 2023.

Skola: Kampaco je donio dobru odluku kada je došao u Zvezdu

Njegov sunarodnik posle NBA lige odlučio je da se vrati u Evropu, a bivši igrač Denver Nagetsa, Dalas Meveriksa i Real Madrida odlučiio se za beogradske crveno-bele.

Kampaco je na Mali Kalemegdan došao 19. decembra prošle godine i potpisao je ugovor do kraja takmičarske sezone 2023/2024.

“Nisam bio iznenađen, ne vidim zašto je to bila kontroverzna odluka. Mislio je da je to najbolja odluka u ovom trenutku za njegovu karijeru i meni se čini tako. Crvena zvezda je evroligaški tim. Igrao je dobro, ali ga su ga suspenzijom doveli u lošu situaciju. Sviđa mi se ta ekipa za njega”, rekao je Skola za špansku Marku.

Govorio je i o nastupu argentinskih košarkaša u Evropi.

“Mi Argentinci imamo tendenciju da se vežemo za dve-tri sredine koje su nam dobro poznate, što značajno umanjuje opcije i izbor. Iimate Crvenu zvezdu, Partizan, nemačke klubove… Mnogo je mesta gde se igra dobra košarka i trebalo bi naši igrači da prošire tu bazu i zaigraju na više različitih mesta. Najvažnije je igrati Evroligu, Evrokup ili Ligu šampiona. Drago mi je što su argentinski igrači počeli malo da šire vidike”, rekao je Skola.

B92.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare