10. Maja 2024.

Skandal u Rimu: Novak pogođen flašom u glavu, krvario, ukazana mu pomoć

Novak Đoković udaren je flašom u glavu, koja je bačena sa tribina dok je davao autograme.

Srpski as je izlazio sa terena i krenuo da daje autograme navijačima, kada je sa dela tribina iznad njega doletela tvrda, metalna flaša puna vode i pogodila ga posred temena.

Đoković se stropoštao na zemlju od bola, dok su ljudi iz organizacije pritrčali da mu pomognu. Ostao je Novak dugo da leži, što jasno govori da je flaša bila puna i poprilično teška, a udarac vrlo bolan. Kako javljaju pojedini novinari sa lica mesta, Đoković ima posekotinu na glavi.

Težak skandal na mastersu u Večnom gradu, koji je Đokoviću jedan od omiljenijih, ali je i ranije bilo navijačkih ispada prema srpskom teniseru, mada ne ovako težak kao današnji

Organizatori turnira saopštili su da je Đokoviću bila potrebna medicinska pomoć nakon što ga je udarila flaša, da ima kvrgu na glavi i da je bio na pregledu kod lekara.

Italijanski mediji prenose da je Đoković krvario nakon što je dobio udarac.


Do incidenta je došlo kada se dete naginjalo preko ograde da bi Đokoviću dalo svesku za potpis, a flaša za vodu od aluminijuma je ispala iz dečijeg ranca i udarila najbolje rangiranog igrača u vrh glave, saopštili su organizatori.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare