1. Marta 2024.

Skandal trese Francusku: Ćerka Brižit Makron prvi put o vezi majke sa 24 godine mlađim Emanuelom

Ćerka Brižit Makron – Tifen Ozijer prvi put je progovorila o braku svoje majke sa 25 godine mlađim predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, prenosi “Dejli mejl”

U intervjuu koji je potresao celu Francusku, ćerka prve dame Francuske je iskreno rekla da je povređena “zabranjenom vezom” između, tada, udate učiteljice i njenog učenika Emanuela.

Ozijer je, priča ona, imala samo desetak godina kada je saznala da se njena majka Brižit viđa sa svojim 24 godine mlađim učenikom.

Da stvar bude gora, Brižit je i dalje bila u braku sa svojim tadašnjim suprugom Andrejom Lujom Ozijerom sa kojim ima troje dece. Kako kaže Tifen, njih troje su morali da slušaju tračeve o “zabranjenoj” ljubavi njihove majke i sadašnjeg predsednika Emanuela Makrona, a iz njihovog odnosa je dosta toga “naučila o ljudskoj prirodi”.

“Naučila sam mnogo o ljudskoj prirodi. Znam da moramo da se fokusiramo na suštinsko i da idemo napred ne uzimajući u obzir kritike. Napadi, kritike, presude… Još nije bila era društvenih mreža, ali bili smo u malom provincijskom gradu. Sve se zna. Uprkos svemu stajali su uspravno. Stekla sam otvoren um i želju da idem napred bez slušanja periferne buke. Stekla sam veću toleranciju – navodi Ozijer koja sada ima 40 godina u intervjuu objavljenom u četvrtak”.

Foto: Profimedia

Ozijer je, priča ona, bila dosta uznemirena zbog činjenice da je njihov otac morao da napusti porodičnu kuću, iako se rzveo od Brižit 2006. godine.

“Razdvajanje porodice može biti i tuga i prilika. Prekomponovanje se može pokazati kao obogaćivanje. Imam voljenog oca i očuha”, rekla je mlada advokatica, čiji jeotac preminuo 2019. godine.

A onda su glasine o “zabranjenoj romansi” postajale sve jače i jače…

Brižitina deca morala su da se suoče sa osudama ostale dece iz odeljenja. Tome skandalu doprinela jei činjenica da su sve troje dece – Tifen, Lorens i Sebastijan, pohađali rimokatoličku srednju školu, gde je Brižit bila nastavnica drame.

Podsetimo, tadažnja nastavnica Brižit i njen učenik Emanuel prvi put su se srelisrednjo školi u francuskoj. Emanule je imao samo 15 godina kada se zaljubio u nju, a Bržit 39.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare