29. Februara 2024.

Skandal nad skandalima u Rusiji: Ljudi su šokirani

U Rusiji izbio skandal nakon otkrića da se klub ruskih oficira, koji se koristi za sahrane visokorangiranih vojnika, koristi za sado-mazo se*s žurke.

Snimci koji su procureli pokazuju da se objekat koristi za BDSM zabave od strane grupe “Plavi somot”, koja ima više od 300 članova.

Na snimku se vidi zabava u vojnom objektu, na kojoj učesnici navodno nose providni donji veš, piju alkohol i konzumiraju drogu.Crno-beli snimci pokazuju da veliki broj žena nosi samo donji veš i masku koja im pokriva celu glavu. Nekima su bile vezane oči ili su im bili vezani zglobovi ispred sebe.

Usporeni video prikazuje neke učesnike koji nose kožne pojaseve, dok su neki bičevani dok se naginju preko ograde.

“Oni snimaju sve svoje zabave i postavljaju ih na svoje privatne kanale društvenih medija”, rekao je jedan neimenovani izvor, učesnik tih žurki, koji je takođe dodao i da je “suština grupe da se okupe, skinu, piju i igraju.”

Kancelarija glavnog gradskog tužioca primila je pritužbe zbog jedne “erotske zabave” u biblioteci Doma oficira, gde ulaznice koštaju između 5 i 10 evra.

Georgij Podkoritov, zamenik šefa Doma oficira, bio je primoran da podnese ostavku zbog BDSM žurke, rekavši: “Uznemiren sam što je Dom oficira umešan u skandal i što nas posipaju blatom. I ja sam bio umešan u ovaj skandal”.

“Smatramo neprihvatljivim održavanje ovakvih događaja u Domu oficira. Ovde se opraštaju od vojnika koji su poginuli u specijalnoj vojnoj operaciji (ratu u Ukrajini)”, rekla je proratna aktivistkinja Ekaterina Ipatova, koordinatorka projekta Dobrovoljačka četa.

Kako je rekla, postoje noćni klubovi za žurke, ali “održavati ih u Domu oficira je bogohuljenje”.

Među sahranama poginulih ruskih oficira održanim na lokaciji u Jekaterinburgu bila je i sahrana istaknutog ratnog dopisnika ruskih državnih propagandnih medija Rostislava Žuravljova (34).

Ovde je održana i sahrana starijeg poručnika Denisa Jefanova, odbojkaškog trenera koji je otišao da se bori za Putina, kao i komemoracija majora Rišata Izatulina.
Ovaj slučaj je podsetio i na žurku koja je ranije ove godine razbesnela Kremlj i dovela do brojnih hapšenja i kažnjavanja, preneo je Blic.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare