28. Maja 2023.

Sjećate li se simpatičnog Džejka iz serije “Dva i po muškarca”: Danas izgleda neprepoznatljivo

Tokom svoje karijere glumio je manje uloge u 16 naslova, no godine 2016. odlučio je napustiti svijet glume i posvetiti se skromnijem načinu života u vjeri. Ne viđamo ga često, no paparazzi su ga snimili prije par dana te plasirali fotografije koje su šokirale svijet.

Nekad najbolje plaćeni dječiji glumac koji je po epizodi zarađivao 350. 000 dolara, danas živi posve drugačijim životom. Pamtimo ga kao bucmastog dječaka koji je s vremenom izrastao u duhovitog tinejdžera, no glumac je danas daleko od toga.

29-godišnjaka su ulovili u šetnji Los Angelesu, a izgledao je poprilično mrzovoljno. Uzgojio je dugačku bradu koja izgleda pomalo neuredno, a teško je i ne primijetiti višak kilograma. Odjeven u široku svijetlosivu majicu kratkih rukava i tamnosive kratke hlače bivši je glumac jako iznenadio fanove kultne serije.

Jones je prije 11 godina objavio svima da je pronašao utočište u vjeri, a seriju koja ga je proslavila prozvao je za promoviranje promiskuitetnog načina života. Pozvao je sve na bojkotiranje serije te na razmišljanje o negativnim učincima koje televizija i takve serije ostavljaju na čovjekov mozak.

Međutim, 2016. je za People rekao da se udaljio od religije te danas živi u privatnosti svog doma kupljenog zarađenim novcem od serije kojoj je zamjerio toliko toga.

Alo.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare