3. Juna 2023.

Sinoć “gorio” Kalemegdan: BRENA I SENIDAH u muzičkom okršaju zapalile masu

Dugo najavljivani spektakt RedBull SoundClash, odigrao se sinoć na Donjem Kalemegdanu. Mnoge poznate ličnosti i fanovi obe pevačice, uživali su u produkciji na svetskom nivou, pa ih čak ni loše vreme nije sprečilo da se razdrmaju i zaplešu uz velike hitove.

Brenin sin, Viktor Živojinović, došao je da podrži majku i zabavi se uz njenu muziku, ali i pesme popularne mlade pevačice Senide.

Pored njega, svojim prisustvom šou je uveličala i Jelena Đoković, koja je u ležernom stajlingu, farmerkama, kožnoj janki i patikama, došla da se zabavi, međutim nije davala nikave izjave.

Mladi bosanski reper Albino takođe se pojavio na RedBull SoundClash, kao i pevačica Ana Bebić, muzičar Filip Baloš, glumac Vlada Aleksić i drugi.

Brena se pojavila sa do sada neviđenom frizurom, u stilu Gven Stefani- delovi njene kose bili su ofarbami u jarko plavu boju, a Senida je izašla kao bokserka na scenu i izazvala Brenu na muzički dvoboj. Od tada su se nizali hitovi u posebnim aranžmanima, a publika je u glas podržavala obe dok su pevale i svoje i hitove one druge.

Završnica večeri će ostati upamćena trenutkom kada su se zajedno pojavile na sceni, otpevavši Brenin hit ”Hajde da se volimo”.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare