7. Septembra 2023.

Silvester Stalone otkrio koji su mu omiljeni filmovi Arnolda Švarcenegera

Nije tajna da su Arnold Švarceneger i Silvester Stalone učestvovali u jednom od najnezaboravnijih nadmetanja u Holivudu.

Od kasnih 1970-ih njih dvojica su se neprestano takmičila za laskavu titulu vodeće filmske akcijske zvezde.

Rivalstvo je dovelo do nekih neprimerenih ponašanja, poput onog kad je Stalone novinarima navodno izjavio da je Švarceneger tajni simpatizer nacista. S druge strane, on je uverio Stalonea da glumi u filmu Stop! Or My Mom Will Shoot.

“Pročitao sam scenario i video da je smešan. Iskreno, ne bih glumio u takvom filmu. Onda su scenaristi posetili Silija, nakon čega me nazvao i pitao je li mi ponuđena uloga u tom filmu. Rekao sam da je i da razmišljam o tome da je prihvatim. Kad je to čuo, odlučio je da napravi sve da on snimi film. I, naravno, film je ispao sranje”, prisetio se Švarceneger.

Bez obzira na sve, slavni glumci danas više nisu neprijatelji i delili su ekran nekoliko puta u 2010-ima pa je Stalone odlučio da progovori o tome koji su mu omiljeni filmovi kolege. Prvi odabir mu je Terminator 2: Sudnji dan Džejmsa Kamerona. To je bio film s najvećom zaradom 1991. i osvojio je četiri Oskara, uključujući one za najbolje vizualne efekte i za najbolju šminku.

Stalone je izdvojio još jedan Kameronov film u kojem je glumio Švarceneger. Svidela mu se akciona komedija Istinite laži iz 1994., u kojoj glume i Džejmi Li Kurtis, Bil Pakston i Tom Arnold, a postala je jedan od najuspešnijih filmova te godine.

“To je film koji ima sve – duhovitost, romantični aspekt, šarm, sjajnu akciju i izvrsnog reditelja”, izjavio je Stalone.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare