24. Marta 2023.

Silent Hill 2 Remake će uskoro biti završen

U nedavnom intervjuu koji je obavila poljska publikacija Bankier.pl (i preveden od strane korisnika ResetEra „Angie“), suosnivač i izvršni direktor Bloober tima Piotr Babjeno, govorio je o trenutnom statusu dugo očekivanog Silent Hill 2 Remake, navodeći da:

„Silent Hill 2 je tehnički spreman. Ne znači da je igra gotova, ali blizu smo. Međutim, pitanje rasporeda izlaska je na našim partnerima, kako će izgledati promocija i kada će naslov debitovati nije direktno u našim rukama.”

Babjeno je takođe razgovarao o promeni smera tima u pogledu načina na koji su njihove igre predstavljene, rekavši „Nova strategija je evolucija, a ne revolucija u odnosu na Bloober 2.0 strategiju. Polako se udaljavamo od pripovedanja fokusiranog na okruženje u korist igara koje će biti zasnovane na mehanici prepoznatljivoj širokoj publici.”

Kao što je pomenuto, mnoge igre Bloober tima su se prvenstveno fokusirale na pripovedanje priča o okolini, a njihovi raniji naslovi posebno nude relativno malo načina igranja. Ovo se sve više menja sa svakim novim izdanjem, pa je ohrabrujuće videti da će se tim držati blizu originalnog osećaja igre Silent Hill 2 Remake.

Štaviše, s obzirom na činjenicu da je rimejk najavljen tek u oktobru prošle godine, uzbudljivo je videti da se igra već bliži kraju.

play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare