8. Augusta 2023.

Šerif Konjević od jedne pjesme zaradio za stan

Kralj veselja i bakšiša, kako ga mnogi danas nazivaju, Šerif Konjević već decenijama važi za jednog od najtraženijih pjevača na javnoj sceni.

Godinama unazad živi na relaciji Minhen-Sarajevo, a malo ko zna da je velelepnu vilu koju posjeduje na Ilidži sagradio isključivo od svog rada.

Iako je enterijer i dekoraciju raskošne kuće prepustio svojoj ljepšoj polovini, on je taj koji danas najviše uživa u svakom kutku, a posebno nakon napornih nastupa.

“Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijateno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav”, istakao je svojevremeno, a potom se prisjetio svoje prve zarađene nekretnine dok je još bio anonimni pevač.

“Zaradio sam mnogo novca zbog pesme “Bijela venčanica“ koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto”, otkrio je Šerif koji pored svog bogatstva u kome danas uživa nikada nije zaboravio odakle je potekao.

Upravo iz tog razloga, Konjević je na zidu svoje velelepne vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici u kojoj je odrastao.

“Ovo je ulaz moje rodne kuće i broj 12 u kom sam živeo. Nisam hteo da pišem ulicu ali ovo je dovoljno”, objasnio je pjevač.

(GrandTV)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare