4. Septembra 2023.

Šer otkrila tajnu mladolikog izgleda

Pjevačica Šer u maju je napunila 77 godina, a mnogi obožavaoci govore kako se godinama nije nimalo promijenila što se tiče izgleda.

Ona je gostovala u emisiji Good Morning Britain, gdje je progovorila je o tajni svog mladolikog izgleda. Priznala je da ne može vjerovati da će uskoro napuniti 80.

Kad su je pitali kako izgleda tako mlado, pjevačica je voditeljima rekla da nikada neće skratiti kosu ili prestati nositi farmerice.

“Sjećam se kad smo moja prijateljica Paulete i ja razgovarale o tome kada ćemo se ošišati i prestati nositi farmerice. Ne mogu vjerovati da ću uskoro napuniti 80, prije nego što to želim. I dalje ću nositi farmerice i uvijek ću imati dugu kosu”, rekla je pjevačica, prenosi Index.hr.

“Geni u mojoj porodici su prilično nevjerovatni. Ne znam izgledam li mlađe zato što se ne osjećam staro. Nisam sigurna. Idem ukorak s trendovima i imam puno mladih prijatelja. Imam ja i stare prijatelje. Iskreno, ne pokušavam se osjećati mlado, ne pokušavam biti mlada, ja sam ono što jesam, šta god to značilo”, objasnila je Šer.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare