1. Marta 2023.

Senidah i Lepa Brena urkstiće mikrofone, u neviđenom spektaklu

U junu se sprema neverovatan šou na otvorenom. Dovoljno je spomenuti dve najveće zvezde različitih generacija, pa da nezapamćena zabava i scenski nastup budu već zagarantovani.
Dve ”žestoke” plavuše, pojavile su se obučene u belom, da ispromovišu događaj na kome rade, a koji će se dogoditi 2. juna na Kelemegdanu. U pitanju je, muzički ”okršaj” dve zvezde, čiji će se nastupi dešavati istovremeno.

”Ovako nešto se prvi put dešava na ovim prostorima. Moja drugarica, kraljica trep muzike, Senida i ja, smo se dogovorile da napravimo jedan fenomalan koncert, 2. juna na donjem Kalemegdanu.“ ispričala je Lepa Brena odmah na startu konferencije za štampu, na kojoj je predstavljen junski događaj, prenosi City magazine.

Senidah, koja je jedna od najinovativnijih muzičarki sa ovih prostora, nije krila oduševljenje što joj se ukazala prilika za saradnju sa starijom koleginicom. Ona je u neverici, izjavila:

”Velika je čast da stanem na binu sa Lepom Brenom, koju pratim od malena i jako se radujem. Ovo je svakako stepenica više u mojoj karijeri. Učimo i vežbamo već pesme, mada ih ja već znam napamet“ kroz osmeh je rekla Slovenka.

U svakoj od njihovih izjava, videlo se da su jako uzbuđene što će učestvovati pre svega u nečemu potpuno novom i nesvakidašnjem, kako produkcijski, tako i pevački. Brena je objasnila kako će to sve izgledati:

”Videćete dve bine, spojene jednom pasarelom, gde ćemo Senidah i zabavljati vas u nekoliko segmenata. Napravljen je program koji ne bih za sad otkrivala. Nas dve smo se dogovarale ko su naši tajni aduti. Ona će pevati svoje pesme, ja ću pevati svoje, zatim ću ja pevati njene pesme a ona moje. Biće nekoliko zajedničkih pesama ali i par iznenađenja. Integracija dva autentična i originalna umetnika, koji će izvoditi pesme u autentičnim aranžmanima.“

Za kraj su rekle da za sad ne planiraju duet, ali i da nikad ne reci nikad. Brena je istakla da nije sigurna da bi volela da peva sa ženama u duetu.
Jedinstveni koncept podrazumeva dve muzičke zvezde na dve bine, a publika u sredini odlučuje pobednika. Kroz različite runde, zvezde ovogodišnjeg izdanja staviće svoju kreativnost, umeće i talenat na test, izvodeći svoje pesme u originalnim i novim aranžmanima, ali i pesme svoje suparnice.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare